Vloeronderhoud

Uw vloer is een belangrijk onderdeel van uw pand. Maar of het nu marmoleum, steen, of kunststof is, ook vloeren hebben zorg nodig. Ja-He Schoonmaak levert volledig onderhoud en professionele reiniging. Zo blijven uw vloeren langer mooi.Voor al uw vloeren. Ook sanitair. Iedere vloer is anders. Of het nu gaat om natuursteen, linoleum, of een tegelvloer, wij bieden volledige verzorging. 
Onze ervaren medewerkers hebben voor iedere vloer de perfecte oplossing. Daarom blijft het niet alleen bij reinigen, maar wordt ook de levensduur van uw vloer verlengt. In de hal, het sanitair, of het hele pand. Uw vloeren blijven langer mooi.

Linoleum renoveren of conserveren.

Met het juiste onderhoud blijft linoleum heel lang mooi. Is uw linoleum versleten of toe aan onderhoud? Ja-He Schoonmaak biedt de oplossing. Wij renoveren uw linoleum, en maken het weer zo goed als nieuw. Dat niet alleen, ook conserveren wij uw linoleum. Geen tijdelijke oplossing. Wij houden uw vloeren langer mooi

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook ten alle tijden bellen met een verzoek om een klus bij u uit te voeren.

Wij staan u graag te woord om informatie te verschaffen of uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op